Boxman - logo

Annonse


Boxman med døde nettsider

Boxman - logoTrolig har denne emisjon ikke lykkes.

Tirsdag var det plutselig full stopp for å komme inn på hjemmesidene til Boxman.

Onsdag morgen var det ingen som tok telefonene hos Boxman.no.

Svenske Dagens Industri fikk tirsdag bekreftet at sidene var nede av Boxmans finanssjef Mike Griffiths, som ikke ville kommentere grunnen. Han ville heller ikke kommentere emisjonen, men varslet at det ville bli sendt ut en pressemelding, uten å si når den ville komme.

Annonse
– Ryktene sier at Boxman er konkurs? spør Dagens Industri.

– Det kan jeg ikke kommentere, var finanssjefens svar.

Selskapet hentet inn 180 millioner kroner hos sine aksjonærer så sent som i vår. Flesteparten av aksjonærene i selskapet er svenske. Selskapet selger musikk, film og spill. Det har virksomhet i de nordiske land, samt Storbritannia, Nederland, Frankrike og Tyskland.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse