Annonse


Tryller frem wap med XML

Amerikanske AlterEgo Networks lanserte seg i Europa i går, mandag..

– USA bredest – Europa fremst

– Europa er velutbygd når det gjelder trådløs infrastructure – mer avansert enn USA. Men USA er mer avansert når det gjelder vanlig Internett-bruk – og det er der mesteparten av innholdet er, sier konsernsjef Richard Ling til nettpublikasjonen Total Telecom.

Selskapet har som mål å levere innhold fra Internett-, intranett- eller ekstranett-løsninger til faste og forskjellige trådløse terminaler – enten de har wap eller ei.

Fra HTML via XML

Det selskapet gjør er at de konverterer alle webdokumenter (HTML – Hypertext Markup Language) til det mer generelle og presentasjonsuavhengige språket XML (Extensible Markup Language).

Annonse
Så finner AlterEgo ut hvordan XML-filene best mulig kan presenteres på forskjellige terminaler, enten det er waptelefoner, lommedatamaskiner og andre trådløse terminaler.

Så mye du vil til fast pris

For disse tjenestene tar AlterEgo kun en fast abonnementsavgift. Det betyr at du betaler en fast pris uansett hvor mange filer du konverterer.

Selskapet er basert California og har ti noder i USA:

AlterEgo har også åpnet noder i Stockholm i Sverige. Flere noder skal åpnes i 1. kvartal 2001 i Storbritannia, Tyskland og Frankrike.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse