Foto: Jørgen Berner Ross

Annonse


Sense selger på nett

Foto: Jørgen Berner RossSense Communications og Norkom annonserte idag at selskapene inngår strategisk samarbeid om en netthandelskanal for komplette mobilløsninger.

Gjennom Norkoms avdeling Komplett.no, som er Norges største netthandelskanal for mobiltelefoner og datahardware, skal de gjøre det mulig å kjøpe både mobiltelefon og abonnement direkte fra svenske og norske PC-skjermer.

Adm. direktør Nadir Nalbant i Sense opplyser i en pressemelding at de på denne måten vil gjøre det enklere å være kunde.

Komplett.no lanseres i disse dager også en egen nettbutikk i Sverige, hvor Sense allerede er etablert. Avtalen åpner også for et samarbeid i Norkoms åtte egeneide butikker i Norge, og partene opplyser at de vil ha et omfattende markedsføringssamarbeid.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse