Annonse


Kjendiser på nett for Redd Barna

Redd Barna vil få inntektene fra Internett-auksjonen, som varer i en uke, melder auksjonsstedet GiBud.no.

Fiskehatt og Moslet-skilt

Blant kjendisene som har gitt gjenstander til auksjonen er Åpen Post og Lille Lørdag kjendisene Bård Tufte Johansen og Harald Eia.

De auksjonerer bort hvert sitt minne fra sine suksesserier. Johansen lar yndlingsfiskehatten fra “På fisketur med Bård og Lars” gå under hammeren.

– Fiskehatten lukter 43 kontinenter og gir god fiskelykke, sier Bård Tufte Johansen.

Annonse
Eia auksjonerer bort stedsskiltet Sensavåg kommune, stedet hvor rollefiguren Ketil Moslet i “Åpen Post” har sitt opphav.

Flere bidrag

Programlederne Thomas Numme, Solveig Kloppen, Anne-Kat. Hærland og Asgeir Borgermoen bidrar også med spennende ting fra sine TV-programmer.

Smurfekongen Geir Børresen gir bort sin kjente smurfe-hatt til auksjonen, mens herrene Kirkvaag, Lystad og Mjøen bidrar med skipet “Vestre og høyre Hook” fra sketsjen “Orion veltes”, samt Propell hatten til Brumund fra Serien om Brødrene Dahl.

– Vi har over tid hatt et samarbeid med Redd Barna, særlig med sikte på at det ikke legges ut ulovlige gjenstander på vårt nettsted. Som en takk for hjelpen stiller vi nå vårt nettsted til disposisjon for organisasjonen, slik at de kan få et ekstra bidrag til å kunne hjelpe enda flere barn, sier markedssjef Stian Thrane i GiBud.

– Vi er veldig glade for kjendisenes engasjement for vår organisasjon. Vi håper det norske folk har lyst på et kjendisminne og legger inn mange bud på gjenstandene, sier pressetalsmann Lars Grønseth i Redd Barna.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse