Enitel mobil

Annonse


Enitel «kupper» mobilreklame

Enitel mobil– Dette er en såkalt teaser-kampanje, en kampanje som skal vekke interessen for vårt mobilprodukt når det kommer. En skikkelig lansering av mobiltilbudet vårt vil komme seinere i høst, sier markedsdirektør Nils Katla i Enitel.

Telecom Revy lyktes ikke å dra noen nærmere lanseringsdato ut av han.

Komplett

Enitel har hittil manglet et mobilprodukt, og blir en total teleleverandør når salget av mobilabonnementer i NetComs nett starter. Selv om underleverandøren er NetCom, vil hele produktet ha navnet Enitel.

Simkort og navnet på mobiltelefonens skjerm vil være Enitel. I tillegg vil Enitel benytte sin egen mobilsvar.

Annonse


– Vi ønsker ikke å likne på noen av de andre mobil-distributørene, men bygge opp et unikt produkt, sier Katla som vil selge mobiltelefoni til både privat- og bedriftsmarkedet. Det vil være et selvstendig produkt, men kommer også til å bli pakket sammen med selskapets øvrige produkter i total-løsninger.

Katla ser ikke bort fra at mobil-produktene vil havne i selskapet som Enitel og Sonera vil benytte til UMTS-utbyggingen – dersom de får lisens.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse