dot.com-penger

Annonse


Briter lei dot.com-millionærer

dot.com-pengerI undersøkelsen, som er gjennomført for Microsoft Network (MSN), sier 21 prosent av de spurte at de er lei av alt pratet rundt Internett. Spesielt kjedelig er historier om hvordan Internett forandrer livene til folk.

62 prosent av deltakerne i undersøkelsen mener utrykket dotcom allerede er forslitt, mens over to-tredeler er lei av nyheter om nyrike IT-millionærer i 20-årene.

MSN er ikke overrasket over resultatene. Folk ønsker ikke lenger å lese hypede historier om nettet ettersom det allerede er en del av menneskers virkelighet og hverdag, sier en talskvinne for MSN til BBC News.

Men at folk kjeder seg over nyheter om nettet bunner ikke ut i manglende interesse. Over 77 prosent innrømmer at de faktisk ikke kan leve uten tilgang til nettet.

(Origo)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse