Annonse


Kule ringelyder fra Panasonic

Polyfone ringetoner betyr at telefonen kan spille flerstemt. Kanskje begynner du å bli lei av at mobiltelefonen låter som en elektronisk blokkfløyte når den piper av gårde på ”Sandstorm” eller ”her kommer Ole Brumm”?

Bedre en andre

Melodiene på Panasonics nye telefoner låter ikke akkurat som noe symfoniorkester. Pipetonene minner mer om lydene som kommer fra en lirekasse. Sammenlignet med alt som finnes fra før er dette like vel et fremskritt.

Nå er det forresten ikke alle melodialternativene som er flerstemte. Et av dem er knapt stemt i det hele tatt, for velger du alternativ 21 dukker gjøken opp. Med sitt karakteristiske Ko-Ko varsler den om innkommende samtaler. Så fint at ringemelodiene kan assosieres med forhåndsvalgte telefonnummre…

Lag egne toner

En annen ny funksjon på panasonics telefoner er muligheten til å spille inn dine egne ringetoner. Da snakker vi ikke om å laste ned pipelyder fra Internett, eller kode inn egne ”melodier” via tastaturet. Panasonic gir deg muligheten til å gjøre et opptak av en hvilken som helst lyd, for senere å bruke den som ringetone.

Har du lyst til å høre hvordan det låter kan du klikke på disse linkene:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse