Ikea

Annonse


Ikea på svensktoppen

IkeaDen svenske møbelkjeden lanserte sin nye markedsplass i begynnelsen av august og har allerede tatt svenske forbrukere med storm. I løpet av august har 184 000 unike besøkere vært innom Ikeas nettsider, skriver Computer Sweden.

Ikea skulle egentlig lansert sin ehandels-seksjon tidligere i april i år, men måtte vente på grunn av tekniske problemer.

I løpet av august lanserte Ikea kloner av den svenske nettsiden i Frankrike, Nederland, Sveits og Danmark. Norge og Finland står også for tur, men i første omgang uten muligheter for ehandel.

Erfaringene fra den svenske og danske lanseringen skal utgjøre grunnlaget for en intern vurdering av møbelkjeden som skal ligge til grunn for når og hvordan de lanserer liknende ehandels-tjenester i resten av verden.

Annonse
– Det viktigste er å få varene hele hjem til kunden. Etter den nordiske lansering skal vi gjennomgå resultatene og se på når vi skal lansere ehandel på de øvrige nasjonale websidene, sier Martin Goldberg som er ansvarlig for Ikeas globale webprosjekt.

Bare 750 av Ikeas produkter er foreløpig tilgjengelig for salg via nettet. Meningen er å utvide vareutvalget etter hvert.

(Origo)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse