Annonse


Med hukommelsen i lomma

Xircom Rex er et type II PCkort som synkroniseres med PC-en når du stikker kortet inn i PCMCIA-porten. Her henter du data fra kontaktlister, avtalebok, memo og kalender slik du selv har definert det gjennom applikasjonen TrueSync.

Kortet drives av 2 CR 2025 3V batterier, som i følge produsenten har en levetid på ca 6 måneder (det tar litt tid å sjekke om dette stemmer…). Har du ikke PCMCIA-port for type II PC-kort på PCen din kan du synkronisere kortet i en egen dockingstasjon som kobles til seriell-porten.

4.000 adresser

Rex rommer inntil 4.000 kontakter, som hver kan ha inntil 14 ulike telefonnumre (det burde holde for de aller fleste!).

Du kan legge inn 8 ulike tidssoner, og kopierer du tekst fra e-post, dokumenter eller internettsider kan du lime dette inn i memo og synkronisere det med Rex-en. På den måten har du alltid lesestoff for hånden.

Annonse


Påminnelser

Kalenderen kan vise dag, uke eller måned, og du velger selv om du vil ha en alarm som minner deg om avtaler som nærmer seg. Du kan også definere om, eller hvor ofte en avtale skal repeteres.

All informasjon du har på kortet kan redigeres ved hjelp av navigasjonstastene til høyre for skjermen. Dette er imidlertid ganske tungvint, men om du bare skal endre et telefonnummer eller flytte en avtale er det en overkommelig jobb.

Totalt har kortet et minne på 512k, og en skjerm på 160 x 98 punkter sort på grønn bakgrunn (LCD). Kortet kan blant annet synkroniseres mot Outlook 97, 98 og 2000, samt Lotus Organizer og Lotus Notes.

I Norge selges Rex 5001 på Internett av www.tate.no, og prisen er 1.495 kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse