Annonse


Danske LetsBuyIt.com i skiftereten

Årsaken er manglende innsending av regnskap. Fristen gikk ut i august, og regnskapet er ennå ikke levert.

– Det er ytterst sjelden vi sender selskaper av denne størrelsen til Skifteretten hvis de ellers er sunne og raske. Dette er alvorlig, for neste skritt innebærer at selskapet blir stengt, sier kontorsjef i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen Kristian Madsen Østerbye til JyllandsPosten.

Dersom regnskapet ikke er levert inn tre måneder etter fristen blir selskapet oppløst.

– Det er ingen dramatikk i det som har skjedd. Vi har hatt det travelt i forbindelse med børsnoteringen for to måneder siden. Vi er først nå ferdige med halvårsregnskapet, sier informasjonsdirektør hos LetsBuyIt.com International Rune Kibsgaard.

LetsBuyIt.com International er i ferd med å kutte antall ansatte. Kostnadene skal kuttes med om lag 12 millioner norske kroner tredje kvartal.