Annonse


– Du har vunnet et kamera

«Gratulerer, du har vunnet et X3L digitalkamera fra Sharp. Det lønner seg å maile med Hotmail. Premien kan hentes hos Microsoft, 22002500 – Eurobate», heter det i en SMS-melding som flere har mottatt de siste dagene.

Falsk melding

Det er imidlertid ikke Microsoft som står bak teksten. Hotmail er en tjeneste på internettportalen MSN.no, der Microsoft for tiden arrangerer en fotokonkurranse med et digital speilreflekskamera som premie.

Kameraet kommer imidlertid ikke fra Sharp, men fra Hewlett-Packard.

Ikke Sharp, men HP

Noen har tydeligvis blandet den gratis e-posttjenesten med den pågående fotokonkurransen på MSN.no der hovedpremien er et digitalt speilreflekskamera, – ikke fra Sharp, men fra Hewlett Packard. Det er også mange andre premier.

Annonse


– En fiks idé

– Kundesentret vårt har fått inn flere henvendelser i denne saken. Fordi meldingene er misvisende, har vi valgt å informere om det, sier Kristin Wåle, informasjonssjef i Microsoft Norge.

– Sannsynligvis er det bare noen som har fått en fiks ide. Alle meldingene er sendt fra nettsiden Eurobate, som tilbyr gratis SMS-meldinger.

Kampanje i november

Formålet med fotokonkurransen er å vise hvor lett det er å legge ut digitale bilder på de personlige Web-områdene på MSN.no.

– 25. oktober starter en kampanje for MSN.com i USA. Den første uken i november drar vi i gang en kampanje i Norden, forteller Kristin Wåle.

Microsoft har nylig sluppet en spesiell nettleser for MSN.com. En oversatt versjon for MSN.no kommer til sommeren.

165 000 eller 500 000?

I følge Norsk Gallup var MSN.no Norges 13. største nettsted i august med 165 000 unike brukere. Hotmail er en av tjenestene på MSN.no. Hvis også e-posttjenesten regnes med, var besøkstallet oppe i over 500 000.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse