Annonse


UMTS-topper åpner Telecom Expo

Trygve Tamburstuen i BaneTele og Michael Latimer fra Orange, har takket ja til å holde hver sin hovedtale på Telecom Expo 2000. De blir introdusert av Ståle Fossberg fra P4, som har tatt på seg oppgaven som vert for arrangementet.
Dette melder arrangørene Kreaktiv AS.

Klokken 12.00 på tirsdag 17. oktober og onsdag 18. oktober kan man høre toppledere i to telecom-selskaper dele sine visjoner for morgendagens telemarked og -teknologi.

Tamburstuen om fiber

Først ut er Trygve Tamburstuen, sjef hos bredbåndsleverandøren BaneTele. Selskapet leverer kapasiteter fra 2 Mb/s bredbånd og høyere over fibernettet som ligger langs skinnegangen hos søsterselskapet Jernbaneverket.

De har plukket ut Telenor som hovedkonkurrent, og Tamburstuen vil i sin tale blant annet gi siste nytt om utviklingen av fibernettet i Norge.

Annonse


Mer om 3G

Michael Latimer er Director of International Operations hos mobilleverandøren Orange. Selskapet er med i et konsortium som leverte UMTS-søknad i august. Konsortiet består av aktører i tele-, medie- og internett-bransjene.

Latimer vil bringe mange interessante synspunkter om neste generasjons mobilnett (3G).

Vert

P4s allrounder, programleder og journalist Ståle Fossberg, har sagt ja til å være offisiell vert for Telecom Expo 2000. Som mediemann med oppdrag både i radio og fjernsyn, har han også engasjert seg sterkt i utviklingen av de nye, digitale mediene.

Han vil introdusere hovedtalerne, workshoppene og andre aktiviteter, og har samtidig det krevende ansvaret for at både utstillere og besøkende får en interessant og hyggelig opplevelse.

Annonse