Bill Gates NYeste

Annonse


Microsoft vil fjerne dommer

Bill Gates NYesteMicrosoft vant tid da de klarte å overbevise høyesterett om at saken skulle følge vanlige regler. Trolig regner Microsoft med at markedet utvikler seg, og at selskapet ikke lenger vil bli regnet som monopol, når saken til slutt skal opp til endelig dom.

Dommer Thomas Penfield Jackson innrømmet overfor Wall Street Journal i juni, at han hadde tatt lite hensyn til Microsofts motargumenter i saken. Microsofts advokater hevder nå at dommeren brøt etiske regler i flere intervju, når han kommenterte saken, og at dette er god grunn til å få fjernet ham fra saken, når den nå går videre i systemet.

Påstanden er at bemerkningen i seg selv er nok til å få omstøtt saken, melder Financial Times. I tillegg hevdes det at det var flere andre feil i saksbehandlingen.

I følge Reuters antar det amerikanske justisdepartementet at behandlingen i appellretten vil forlenge saken med minst ett år.

Annonse


Annonse


Annonse