Annonse


Her er drømmetelefonen!

Wapland har fått tilgang til bildene som viser at Psion vil virkeliggjøre drømmen om en fullverdig PDA tilpasset mulighetene i det kommende GPRS-nettet.

Dermed får vi en mobiltelefon som kan surfe HTML på internett inntil tre ganger raskere enn det vi klarer i dag selv med doble ISDN-linjer på hjemme-PCen.

Dette blir saker!

Psion har i sitt design funnet plass til både en stor skjerm og et fullverdig tastatur, uten at telefonen ser hverken klumpete eller firkantet ut. Skjermen er naturligvis trykkfølsom.

Annonse


Psion drømmetelefon 2

Nå blir ikke Psion alene på markedet med trykkfølsomme skjermer. Samtlige av de store produsentene har planer for slike. Men de prototypene vi har sett til nå minner om rundere utgaver av dagens tastaturløse PDAer.

Psion drømmetelefon 1

Dersom Psion står løpet ut vil vi få WAP, HTML, tekstbehandling, regneark, fax, full PIM (kalender, avtalebok osv.), e-post, PCsynkronisering og en rekke andre funksjoner i telefonen. Alle som har prøvd en av Psions PDAer med EPOC-plattform vet at de bare kan begynne å glede seg.Psion Odin 1

Skår i gleden

Så vidt vi kan se finnes det bare ett skår i gleden. 16 gråtoner er ok, men selvsagt ønsker vi oss fargeskjerm! At Psion kan lage slike vet vi. I prosjektet “Odin” har Psion sammen med Motorola utviklet en farge PDAfon med Quartz, 1/4 VGA trykkfølsom skjerm. Denne har imidlertid ikke noe tastatur.

Psion har ikke oppgitt noen eksakt lanseringsplan, men vil trolig ha tastaturtelefonen klar før høstmørket senker seg i 2001. Vi som synes det blir lenge å vente kan jo trøste oss med at vi får tid til å spare noen kroner. Psion Odin 2

Helt gratis blir vidunderet neppe!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse