Annonse


Billig helgewapping fra Telenor

Det vil i helgene koste bare 25 øre i minuttet å wappe for Telenor Mobils kunder, uansett hvilket abonnement du har (også RingKontakt). Det eneste kriteriet er at du bruker Telenors wapnummer, 900 02 280. Den reduserte prisen gjelder fra lørdag 00:00 til søndag 24:00, og kommer i tillegg til oppkoblingsgebyret på 45 øre.

– Vi er godt fornøyd med wapbruken blant våre kunder, men vi ønsker å gjøre Telenors mobile internettportal Djuice enda mer kjent. I stedet for å lese om wap i mediene, vil vi at folk skal prøve selv. Wap er raskt, enkelt og tilgjengelig over alt. Med dette tilbudet kan våre kunder være på nett i 20 minutter for en femmer. Dermed skulle ikke prisen være et hinder for å prøve wap, sier informasjonssjef Jo Heldaas i en melding fra Telenor Mobil.

Prisen for å sende SMS tekstmeldinger på nattestid (00:00 – 07:00) blir også satt ned til halv bris, altså 50 øre.

Den nedsate prisen varer frem til jul – og da er det jo kanskje på høy tid å begynne å vurdere nye prisstrukturer, i og med GPRS:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse