datanerd

Annonse


Nerdeside hacket

datanerdNerdenes mest berømte hjemmeside drives under slagordet »News for Nerds, Stuff that Matters”, og her dukker det opp nyheter om Linux, åpen kildekode, vitenskap, Lego, spill, Star Wars osv, med påfølgende diskusjoner.

På torsdag kveld (amerikansk tid) skal to nederlandske hackere å klart å knekke koden til deres artikkeldatabase. Selv påstår de å ha tettet sikkerhetshullet, og deretter sendt en beskjed til de som administrerer Slashdot.

Responsene fra andre nerder har ikke latt vente på seg. Noen synes det er nærmest komisk, andre elegant, og noen er svært nysgjerrige på hvordan de gjorde det.

– Det er ingen grunn til å holde på hemmeligheten. Vi er teknikere, ikke magikere, skriver en nysgjerrig nerd.

Annonse


Aktuelle linker:

Slashdot

Hackernews

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse