Annonse


Visor blir UTMS-terminal?

Det ser ut til å være Visor-feber for tiden. I det siste har vi sett en drøss med nye produktannonseringer/lanseringer for den populære PDA-en, som nå også endelig blir å få kjøpe også i Norge.

Texas Instruments sier nå de skal lage en ekspansjonsløsning for Handsprings Springboard ekspansjonsteknologi, som betyr at Visor vil bli i stand til å benytte seg av den høye båndbredden 3G vil tilby.

Løsningen er basert på Texas Instruments Open Multimedia Applicaions Platform (OMAP), og skal gi Visor-brukere tilgang til tale, høyhastighets dataoverføring, streaming multimedia, e-post, websrufing, to-veis kommunikasjon, og webspill.

OMAP skal støtte alle 2G, 2.5G og 3G trådløse standarder, og den nye Springboard-løsningen til Visor vises frem på en messe i Chicago denne uken.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse