Playstation 2 m/dvd

Annonse


Leveringsproblem for PlayStation 2

Playstation 2 m/dvd

Sony makter ikke levere så mange spillmaskiner i det amerikanske markedet som selskapet hadde lovet.

Sony lovte tidligere å lever en million maskiner før lanseringen 26 oktover. Antallet er nå redusert til halvparten. Den første leveringen skal etterfølges av 100.000 enheter i uken.

Sony forsikrer at de skal ha solgt 10 millioner enheter over hele verden innen utgangen av mars neste år, men det er usikkert om alle som ønsker den mye etterlengtede spillkonsollen under juletreet får ønsket sitt oppfylt.

Annonse
– Jeg tror ikke alle som ønsker en får en, sier Jack Tretton, senior visepresident ved Sony Computer Entertainment til CNet News.com.

– Jeg tror det blir vanskeligere å kjøpe en maskin ved lansering 26 oktober enn man kan ha fått inntrykk av. Det blir enklere etter jul, lover Tretton.

Hans kommentarer står imidlertid i sterk kontrast til uttalelsene fra driftssjef Kaz Hirai ved samme Sony-avdeling, som sier til Reuters at julesalget ikke er truet.

– Vi kommer til å levere en jevn strøm av produkter i stedet for en stor første leveranse, hevder han.

Det er ikke mer enn et par dager siden sjefen for et av Storbritannias største spillprodusenter advarte om at spillmarkedet må forberede seg på tøffe tak dersom Sony ikke makter å levere nok PlayStation 2-maskiner før jul.
Den massive interessen for PlayStation 2 vil føre til at andre spillplattformer får mindre oppmerksomhet, sa Paul Finnegan ved Rage Software til London-avisen The Times.

Selskapet skal etter planen lansere PlayStation 2 i Europa den 24 november, men Sony har ennå ikke opplyst om den amerikanske forsinkelsen får innvirkning på leveransene.

(Origo)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse