Annonse


Visor endelig i Norge

Den populære PDA-en fra Handspring har hittil ikke vært til salgs i Norge, og man har vært nødt til å bestille den over nett fra utlandet. Ide Data har nå fått en importavtale med Handspring, og forventer at PDA-ene skal være å få allerede denne uken.

Det er i første omgang Visor Deluxe (med 8 MB minne) som vil bli solgt, da de mindre modellene for tiden ikke er å få tak i på grunn av delemangel – kanskje ikke så farlig, i og med at 2 MB minne blir litt i minste laget.

Utslagsprisen på Visor Deluxe vil være 2799 kroner.

Mye ekstra

Ide Data vil også sørge for å ha et godt utvalg av ekspansjonsmoduler på lager, blant annet backup-modul, mp3-spiller, digitalt kamera og modem.

Annonse


Går alt etter planen vil også VisorPhone GSM-modulen og den nye Visor med farge være inne hos Ide Data tidlig neste år.

Besøk Ide Data på www.idedata.no.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse