Annonse


Se bilder av «surfe-dingsen»

Nylig måtte 3Com innrømme at lanseringen av den nye websurf-terminalen Audrey, første medlem av produktfamilien Ergo, blir noe forsinket. Det var meningen at produktet skulle ut i disse dager, men CNet News melder at det vil ta minst en måned til.

3Com har allerede laget en webside dedikert til Ergo, på ergo.3com.com, hvor det bare informeres om at Audrey kommer snart. Men 3Com har muligens gjort en liten glipp (eller et utspekulert PR-stunt). For går du inn på adressenhttp://ergo.3com.com/kojak/html/, får du se en oversikt over en del uferdig websider du kan se på, og deriblant finnes flere bilder av Audrey (takk til PalmStation.com for dette tipset).3Com Audrey (mange)

Vi har tatt oss den frihet å gjengi noen av disse her, selv om det ikke kan sies med 100 prosent sikkerhet at dette er endelige offisielle produktbilder.

Annonse


Bredbånd og touchscreen

Audrey skal angivelig ha en 8-tommers trykkfølsom fargeskjerm, og CNet skriver at operativsystemet vil være en blanding av Palm og Unix som kjører på en Geode-prosessor. Internettoppkoblingen skjer enten ved hjelp av bredbånd, eller en oppringt oppkobling, og man kan naturligvis også synkronisere Audrey med Palm-baserte PDA-er.

Det ser ut som om Audrey kommer i fem forskjellig farger, og at prisen vil havne på $499 (litt over 4500 kroner)3Com Audrey (e-post)

3Com skal ha uttalt at Audrey ikke vil være en nedstrippet PC, men i stedet en PDA på steroider…