Red Hat logo

Annonse


Red Hat 7 lansert

Red Hat logoI tillegg til å innholde verktøy til å sette opp en arbeidsstasjon og server, gir standardpakken deg også alt du trenger for å oppgradere eller installere nye maskiner.

Tidligere har det blitt sagt at Red Hat ville vente på at 2.4-kjernen i Linux var ferdig før de lanserte versjon 7.

Men nå opplyser selskapet at Red Hat 7 nå er sendt ut til markedet, uten at den siste og stabile versjonen av kjerne 2.4 er ferdig. I dag e-postla Linus Torvalds ut Linux-2.4.0-test9-pre7 på Kernel Mailing List.

Leser du på hjemmesiden til Red Hat og opplysninger om den siste versjonen, skriver de »2.4 kernel ready». Dette betyr nok at denne utgaven er klargjort for kjerne 2.4, som for øvrig er inne i sin siste sluttspurt.

Annonse


Red Hat holder fremdeles posisjonen som den største aktøren i programvare for Linux, men på nerdesiden Slashdot.com, er det ikke bare begeistring å spore over den siste versjonen. Andre igjen er overbevist om at dette vil være den mest stabile utgaven noensinne.

Les om nyhetene i Red Hat 7.

Her kan du laste ned Red Hat Linux 7:
ISO-image for CD-brenning.

Oppdateringer

Denne gangen tar Red Hat to hele CDer. Site’n er svært belastet, men dersom du forsøker 15-20 ganger skulle det være mulig.

Ftp-siten til Red Hat er ennå ikke blitt oppdatert.