Annonse


– Gud, for en lekker MP3-hatt

Synes du dine nåværende dingser er klumpete og lite elegante? Da kan du glede deg til fremtiden. En rekke moteriktige alternativer kommer som en del av antrekket.

Los Angeles selskapet Charmed Technology satser på å bli ledende på markedet i krysningen klær/moteprodukter og bærbart Internett.

Målet til selskapet er å utvikle en stort utvalg av trådløse internettløsninger, som vil gi folk tilgang til Internett, uansett for de befinner seg, og samtidig være elegante.

Øredobber med 200 MHz?

I løpet av sommeren har selskapet besøkt en rekke byer verden over, som er kjent for både tekniske nyvinninger og ikke minst mote. På mandag hadde de en moteoppvisning i London, for å vise frem det de kaller »wireless everywhere».

Annonse
Modellene viste frem store øredobber, belter og blinkende ringer, som alle er ment å integrere teknologien.

Våre forestillinger om science fiction blir kommer straks litt nærmere, når man kan bruke trådløse mobile terminaler som klesplagg i gatene. Den tradisjonelle »geek» er ikke kjent for elegante krumspring på motefronten, men nå skal denne stilen bli chic.

Vil beholde de menneskelige uttrykk

– Vi ønsker at folk skal kunne velge å utstyre seg med teknologi og samtidig føle seg vel utseendemessig. Folk er redde for at teknologi skal gjøre dem til cyborgere, slik at de mister sitt menneskelige og private uttrykk, sier Katrina Barillova, en av grunnleggerne i Charmed, til Reuters.

I løpet av høsten og utover vinteren skal Charmed ha en rekke nye tekno-moteoppvisninger i samtlige verdensdeler. Norge står ikke på kartet men Sverige får besøk av futuristene i november.

En rekke selskap kappes nå om å bli de første til å kombinere data, kommunikasjon, underholdning, MP3 osv, i et enkelt system. Charmed vil sørge for at produktene når de motebevisste.

www.charmed.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse