Annonse


Ny Sony leser både web og wap

CMD-Z5 fra Sony vil bli en av de første mobiltelefonene på markedet som er i stand til å håndtere både wap og HTML, ved å ha Microsoft Mobile Explorer innebygd i operativsystemet. Sony Z5 Jog Dial

Utover surfemulighetene er Z5 heller ingen lettvekter. Adresseboken har plass til 500 navn, og hver av disse kan registreres med opptil tre forskjellige telefonnummer i tillegg til for eksempel e-post adresse. Gresesnittet er grafisk, og lett manøvrerbart ved hjelp av en hendig rulleknapp på siden av telefonen.

Masse funksjoner

Z5 kommer med gråtoneskjerm, og har også innebygd kalender, voice memo, spill med vibrerende feedback, intelligent tekst-input, verdensklokke, valutakalkulator, e-postleser, og innebygd telefonsvarer. Sony Z5 skjermbilde

Det eneste problemet er at telefonen ikke blir så lett å få tak i her i landet, i hvertfall ikke før neste år. Sonys salgssjef i Norden kan nemlig opplyse at selskapet ikke vil ha et salgssteam på plass i Norge før i 2001.

Annonse


Til Norge neste år

I mellomtiden ser det ut som om våre naboer i Sverige vil se CMD-Z5 i butikkhyllene allerede i Oktober. Etter det Wapland.no erfarer er det ikke urimelig å anta at prisen vil ligge et sted mellom fire og fem tusen kroner.

Kanskje er det verdt en tur over grensa?

Sony Z5 i hånd

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse