Annonse


Antenneskjold snart i butikken

Det mistenkes at stråling fra mobiltelefonen kan føre til både hodepine, tretthet, eller til og med kreft og andre lidelser. Og selv om man ikke har kunnet påvise noe av dette med sikkerhet enda, kan det kanskje være en ide å være på den sikre siden.

Antenneskjoldet fra svenske No Wave AB føres ned over antennen på mobiltelefonen, hvor den festes med et klips.

No Wave-skjoldet har blitt testet av IMST i Tyskland, som har kommet frem til at strålingen blir redusert mer opptil 90 prosent på en del telefonmodeller. Med Nokia 6150 ble det målt reduksjon på hele 97 prosent, kan No Wave opplyse.

Annonse


Antenneskjoldet kommer i størrelsene 8, 10 og 12 mm, slik at den passer de fleste telefoner.

No Wave vil bli importert, markedsført og solgt i Norge av TeleCom Technology a/s. Det forventes at antenneskjoldet dukker opp på norske butikkhyller i løpet av oktober, med en hyllepris på ca. 95 kroner.

For en mer inngående beskrivelse av produktet, les denne artikkelen i Wapland.no.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse