Annonse


Telefonen som lar deg ringe gratis

Vel, helt gratis er det egentlig ikke. Først trenger du en telefon, et trådløst nettverk og en Internettforbindelse. Men for bedrifter som allerede har faste linjer og trådløse nettverk kan IP-telefonen gi betydelige innsparinger på telebudsjettet.

Produktet kommer som et resultat av et samarbeid mellom Teklogix og SpektraLink. Sammen har disse selskapene utviklet det de hevder er en totalløsning for tale- og datatrafikk i en felles trådløs infrastruktur.

Telefonen NetLink WTS (Wireless Telephone Systems) har alle de funksjonene d er vant til fra en mobiltelefon, og er tilpasset 802.11-standarden for trådløst nettverk (LAN).

Teklogix kunngjorde i går at de går sammen med Psion Enterprise Computing i selskapet Psion Teklogix. Selskapet skal ha fokus på den mobile dataindustrien.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse