Annonse


Se bilder av Microsoft-telefonen

Microsoft nøyer seg ikke med å utvikle et nytt PDA-aktig operativsystem for mobiltelefoner, de lager også GSM-telefonen selv. Stinger (Spy photo)

Ifølge nettstedet Geek.com, som har fått en demonstrasjon på Stinger, har Microsoft laget nesten 40 prototyper av telefonen, noe som i tillegg til å ha måttet koste flesk også forklarer hvorfor bildet vi fant på www.sempteramptus.com (til høyre) viser et litt annet design en Geeks bilder (over og til venstre).

Operativsystemet er naturlig nok en videreføring av Pocket PC, og har blant annet innebygde miniutgaver av MS Outlook og Internet Explorer. I tillegg skal telefonen være i stand til å synkronisere med desktp-PC’en din, og trådløst sende og motta e-post.

Da gjenstår det å se hvordan Microsoft vil klare seg som mobilprodusent – de er jo ikke akkurat kjent for sine hardware-produkter…Stinger ( i hånd)

Annonse