telefon(gammel)

Annonse


Frister med halv ringepris

telefon(gammel)Lørdag 23. september gir Telenor 50 prosent rabatt på samtaler fra fasttelefon til fasttelefon i Norge. Det betyr at prisen blir kun 7 øre per minutt. Startprisen kommer i tillegg – men også her blir det halv pris, slik at den blir kun 24,5 øre, melder Telenor.

Forutsetning

Men her gjelder uten tvil begrepet »Det finnes ikke noe som heter gratis lunsj». For Telenors baktankte er å fange kunder. Og for å få halv pris må du ha eller tegne et spesialabonnement.

Tilbudet gjelder nemlig for kunder som har rabattprogrammet Familie & Venner Norge.

Denne tjenesten gir vanlige kunder 20 prosent rabatt på alle samtaler fra fasttelefon til fasttelefon etter klokken17 på hverdager, i hele helger og på helligdager. Familie & Venner Norge koster kr 10,- per måned, og lønner seg for dem som ringer for mer enn kr 50,- per måned etter klokken 17 eller i helger og på helligdager.

I morgen, lørdag, økes altså denne rabatten fra 20 prosent til 50 prosent.

Annonse