Annonse


Spillfeber i Silicon Valley

De klassiske fotballspillene, som de fleste av oss kjenner fra puber, barer og spillehaller, har fått sitt comeback i data- og internett-selskapene i Silicon Valley, Boston og Seattle, forteller CNET News.com.

Alle spiller fotballspill, eller foosball som amerikanerne kaller det. Yahoo har satt opp fotballspill i alle sine kontorer over hele verden, og ti spillebord i hovedkontoret i Santa Clara.

Kaffeinbrus og fotballspill

Årlig selges det nå 100 000 fotballspill i USA. Det er fire ganger flere enn for ti år siden.Databedriftene er storkunder. Spillerne fyller opp kroppen med kaffeinbrus, tar en ti-minutters omgang med fotballspill, og fortsetter sine 12-timers arbeidsdager.

De som spiller på kontoret, kjøper også et til hjemmebruk. Det er mye lettere å finne plass til et fotballspill, enn til et biljardbord.

Annonse


Fotballspill i Norge

Auksjonsstedet eBay omsetter en rekke fotballspill. De billigste koster 1500 kr, det populære Tornado Cyclone II koster 9000 kr, og det finnes også langt dyrere og mer eksklusive utgaver.

Kanskje du kan overtale jobben til å kjøpe et fotballspill, eller skaffe deg et hjemme?Underholdningsservice (www. underholdning.com) tilbyr fotballspillet »Hamburg», mens Biljardeksperten (www.biljardexperten.no) selger »Buffalo Blue» til 4900 kr og »Famiglia» til 5900 kr fra sin egen nettbutikk.

Annonse