Deskill

Annonse


«Sjakalen» følger skrekkforfatter

DeskillSpenningsforfatteren Forsyth har solgt om lag 60 millioner bøker, og er kanskje Englands mest kjente nålevende forfatter.

I juli la den amerikanske skrekkforfatteren Stephen King ut en bok på Internett. De som ville følge hans vampyrers gjøren og laden måtte betale en dollar per kapittel. De første kapitlene var gratis. De to første dagene fikk denne tjenesten mer enn en halv million treff.

Forsyth skal nå legge ut fem noveller – «The Quintet». Leserne må betale to pund – vel 26 norske kroner – for å laste ned hvert av kapitlene.

Forsyth sier at han kom på ideen selv.
– Jeg hørte om ehandel, men saken er at produktene fremdeles må leveres på den gammeldagse måten. Jeg tenkte at den varen som kunne leveres rett hjem til folks PC-skjermer, det var ord – og det er mitt område, sier Forsyth til britiske Independent.

Annonse
Alle novellene skal være ferdigskrevete før jul.

(Origo)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse