Annonse


Motorolas skuddsikre telefon

Motorola hevder at telefonen er et komplett fire-i-ett verktøy som gjøre det mulig å sende og motta samtaler (skulle jo bare mangle), direkte oppkall til 100-vis av mottakere ved ett eneste tastetrykk, tekstmottak og en nettleser (Internet Microbrowser) som er konstant oppkoblet mot nettet.

Telefonen kan også kobles til en PDA eller Notebook og brukes som trådløst modem.

Hemmelig

Det er foreløpig bare kommet sparsomt med opplysninger om den nye telefonen. Så langt har Motorola heller ikke gjort noen bilder tilgjengelig. De opplyser imdlertid at telefonen vil ha ytre mål på 149 x 59 x 43mm (378 ccm), og at vekten vil være 335 gram. I størrelse blir den dermed mer enn dobbelt så stor som Nokia 6110.

Telefonen har gummiert grep, store utstikkende taster, nødknapp, og justerbar bakgrunnsbelysning (tidsjustering). Dessuten er den høytalende med vibrasjonsvarsling og anropslogg for 10 nummer.

Annonse


R750plus kan utstyres med tilbehør i samme motstandsdyktige utførsel, så som strupemikrofon, beltefeste, ekstra høyttaler og bilsett.

Det er ikke kjent hva telefonen vil koste, eller om den vil komme på markedet i Europa.