Annonse


Vær utro, spar penger!

Det er ingen grunn til å være trofast telekunde, i alle fall ikke hvis du bruker kontantkort. Å velge operatør fra samtale til samtale kan gi store innsparinger.

Men å fylle lommene med løse SIM-kort for stadig å kunne bruke det mest hensiktsmessige er ingen brukbar løsning. En telefon som kan ta flere SIM-kort, derimot….

Det ble tvillinger!

Selskapet Norway Mobile Products AS har startet markedsføringen av en løsning som sikkert vil glede mange Nokia 3210 brukere. Produktet kalles Twin Card Switch System, og er enkelt sagt et løst batterideksel med plass til to SIM-kort. TwinSim 2

Med dette dekselet, som gjør telefonen en smule mer klumpete (se bildet), har du muligheten til å velge hvilket kort som skal belastes når du ringer. Løsningen fungerer selvsagt like godt om du skal wappe eller sende SMS.

Annonse


To telefonnummer

Løsningen kan spare deg for en del penger, men er ikke helt uten bakdeler. For å bytte fra det ene SIM-kortet til det andre må du først slå av telefonen. Når du slår den på igjen har den byttet kort.

Det betyr også at den har byttet telefonnummer, og at alle som vil ha tak i deg må benytte det andre nummeret. Du kan selvsagt viderekoble nummeret du normalt bruker, men da vil vinningen fort gå opp i spinningen.

Operatørsperre

En annen ulempe er at de fleste nye telefoner selges med operatørsperre. Da vil du ikke kunne bruke kort fra andre operatører enn den som har subsidiert telefonen før det er gått ett år.

Twin Card Switch System vil du kunne kjøpe i de aller fleste mobiltelefonforretninger, og prisen er oppgitt til 198,- kroner.