Annonse


Snørrunge boltrer seg på PDA

Britiske Aardman Animation har gjort stor suksess på TV og film, blant annet med episodene om Wallace & Grommit og den nye spillefilmen Chicken Run (Flukten Fra Hønsegården). Men også på Internett har de underholdt tusentalls surfere, med en langt mer avskyelig, kvalm og sort form for humor: Angry Kid.

En typisk Angry Kid-sekvens varer ca. 1 minutt med obskønt språk, hjernedød oppførsel, og en eller annen form for blod og/eller gørr. Nå kan du laste ned disse snuttene og spille de av på Palm og Pocket PC, ved hjelp av medieavspilleren fra ActiveSky, som nettopp har kommet i ny versjon. Angry Kid (swearing)

Masse filmer

Foruten å tilby Angry Kid både på web og PDA, har AtomFilms en hel drøss andre korte animasjonsfilmer som du kan laste ned til din håndholdte datamaskin, blant annet i seriene “Body Parts”, eller “25 Ways To Stop Smoking”.

Besøk Angry Kid og vennene hans på www.atomfilms.com (Trykk på Spotlight, og så AtomToGo). På disse siden kan du også spille det nye Flash-spillet, med Kid selv i hovedrollen.

Avspillingsprogrammene for filmsnurtene på PDA kan du hente på ActiveSky .