Annonse


Nokia 6210 på sikletopen

Den siste uken har vi spurt våre lesere om hvilken av de ny waptelefonene de sikler etter. Blant svaralternativene var MP3-telefonen Siemens SL45, PDA-mobilen Ericsson R380, og altså profftelefonen Nokia 6210.

Til tross for den enorme interessen vi har registrert på både Ericsson R380 og Siemens SL45 den siste måneden, svarte 472 – nesten halvparten – av de 1030 spurte at de lengtet etter Nokia 6210. Denne telefonen kan du lese mer om her.

Henholdsvis 219 og 210 av leserne uttrykte at de ville ha Siemens SL 45 og Ericsson R380.

Nytt telefonmerke

Vi omtalt også i denne perioden en nye serie telefoner som vi kalte Wave On, etter den svenske importøren No Wave AB. Nå har disse amerikansk-produserte telefonene fått en norsk importør, og vil bli markedsført og solgt i Norge av Telecom Technology A/S.

Annonse


45 mennesker svarte at de ønsket seg en av disse telefonene, selv om vi enda ikke vet hva spesifikasjonene på waptelefonen fra TT blir når den kommer (inntil videre skal TT bare selge telefoner uten wap).

Samtidig ga 84 Wapland-lesere blaffen i både 6210, SL45 og R380, og var ikke fornøyd med hva noen av disse telefonene hadde å by på. I stedet svarte de at de ville vente til det kom bedre saker på markedet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse