Deskill

Annonse


Kort vei til Posten gir kjøpelyst

DeskillNettbestillingene halveres hvis nettbrukerne bor mer enn en halvtime fra et postkontor, i forhold til de som bor nærmere, viser en rapport fra Webbaromteren.

Posten både Norge og Sverige, planlegger kraftige kutt i antall postkontor. Svenskene begynner arbeidet med å legge ned 900 postkontor allerede til våren. Hvilke konsekvenser dette har på netthandelen gjenstår å se.

– Det blir interessant å se hvilke erstatninger Posten finner, og hvordan brukere tar imot nye tjenester. Generelt er det vanskelig å endre folks vaner, sier Webbarometer-sjefen Liselotte Kullman til Dagens Industri.

Undersøkelsen viser at folk som bor mindre enn ti minutter fra postkontorene kjøper dobbelt så mye som de som bor en halvtimes kjøretur unna.

(Origo)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse