Annonse


BT i samtaler med AT&T

Engelske aviser bragte i helgen rykter om en mulig fusjon. Representanter for BT og AT&T skal ha hatt møter på et hotell nær flyplassen Heathrow, for å diskutere en mulig sammenslåing av selskapenes mobile virksomhet.
– BT kommer til å ha en konstant dialog med AT&T for å vurdere en radikal omstrukturering av våre forretningsenheter, kommenterte en av BTs talsmann.

– Disse diskusjonene befinner seg i en veldig tidlig fase, og kan lede til enten en fullstendig sammenslåing av ingen, eller av tre eller fire av våre forretningsenheter, i følge nyhetstjenesten Reuters. Det kan også være aktuelt å skille ut selskap for børsnotering.

Kursen på BTs aksjer har falt med nesten 18 prosent de siste 12 månedene. Tilsvarende har AT&Ts kurs falt med 32 prosent.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse