Annonse


Telenor vinner Gullwappen

Gullwappen er en kåring av de beste løsningene for mobil Internett/ WAP (Wireless Application Protocol) i Norge.

18 nominerte wapløsninger konkurrerte i de seks kategoriene beste portal, beste underholdning, beste kommersielle løsning, beste nyhetstjeneste, beste nyttetjeneste, beste private hjemmeside. Til slutt ble årets gullwap utdelt uavhengig av kategori.

Jurymedlemmene var Adm. direktør i Bekk Olav Folkestad, Oracles Markedssjef Harald Løvik, Prosjektleder i DB Medialab Jan Thoresen, GSM Produktansvarlig for Siemens Norge Søren Aleksandersen, og Wapland.nos kjære redaktør Arnt Sommerlund.

Annonse


Tør å satse

Vi gjengir her juryens uttalelse:

”Når det gjelder bruk av mobiltelefoner har mange av de mest spennende tingene skjedd i Norden. Men Norge har havnet bak finske og svenske aktører som har fått lov til å lede an utviklingen.

Her hjemme har vi tidligere savnet et skikkelig trøkk – noen som virkelig tør satse – innen mobil og WAP.Men i løpet av de tre siste månedene har vinneren av Årets Gullwap lansert en satsing og en kampanje uten sidestykke – som på mange områder har preget mediebildet.

Juryen mener vinneren fortjener denne anerkjennelsen for WAP-satsingen, som ikke bare er avgrenset til Norge, men at de også har ambisjoner om å eksportere sine produkter ut i Europa.”

Telenors mobilportal Djuice.com ble også utnevnt til vinner i kategorien beste portal. Hvem de andre vinnerne er får du vite her

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse