Annonse


Mogul vil utvikle for WAP

Mogul-konsernet har undertegnet en avtale med Aether om å utvikle om applikasjoner for håndholdte enheter, blant annet Palm Pilot, Pocket PC og mobiltelefon.

Avtalen er en del av Aethers åpne partnerprogram «Mobile Enterprise».

– Aethers kraftige systemplattform gir oss mulighet til å utvikle kundespesifikke løsninger for å levere vital bedriftsinformasjon til mobile brukere – hvor som helst og når som helst, uavhengig av hvilken håndholdt enhet brukeren har, sier Ivar Søvold, administrerende direktør i Mogul Norway.

Mogul har laget WAP-løsninger for flere selskaper, blant annet en flerspråklig WAP-portal for StepStone. Andre kunder er Dagbladet, Ericsson, Fokus Bank, Sense, Telias gule sider, NetCom og Tellus.

– Mobilt Internett er et av de mest sentrale satsningsområdene i Mogul. Våre kunder søker til oss for rådgivning rundt mulighetene med nye mobile enheter. Utviklingen er rivende, og Mogul fokuserer på nyttiggjøring av teknologien, heter det i en melding fra markedssjef Thomas Hagelid i Mogul Norway.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse