Annonse


Kalenderen du kan snakke til

Palm og SpeechWorks International lanserer sammen ny teknologi for stemmegjenkjenning. Teknologien skal benyttes av de tre millioner registrerte brukerne av webkalenderen AnyDay, som nylig ble kjøpt av Palm.

Tidlig neste år skal du kunne ringe til AnyDay med en vanlig taletelefon, og bruke verbale kommandoer får å få opplest informasjon fra kalenderen eller adresseboken din. På lengre sikt skal det også bli mulig å legge inn nye avtaler og kontakter ved hjelp av tale.

Palm bruker selv som eksempel at en travel forretningsreisende skal kunne oppdatere timeplanen sin på en PDA mens han er ute og reiser, og når hans kone ringer AnyDay fra hustelefonen får hun opplyst når mannen ventes hjem, og kan skyndte seg å legge inn “kjøp med middag på veien” på timeplanen hans.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse