Annonse


Mail & surf med ny Palm-Eudora

Blant de nye e-post funksjonene i EIS 2.0 for Palm OS er muligheten for å håndtere flere forskjellige kontoer, flere forskjellige signaturer i hver konto, samt flere og bedre muligheter for sortering og organisering av mailene. Outlook. EIS 2.0 støtter også beaming av bokmerker og e-post med andre Palm-terminaler.

Naturligvis støttes synkronisering med Eudora (som forøvrig nylig ble lansert i utgave 5.0), men betaler du $29.95 får du samtidig muligheten for å synkronisere med andre populære programmer, blant annet Microsoft

Ved å koble deg opp til nett via en mobiltelefon kan du surfe ved hjelp av den medfølgende EudoraWeb netlleseren.

Den endelige versjonen av EIS 2.0 vil ikke bli lansert før i slutten av måneden, men betaversjonen finner du på www.eudora.com/betas. Qualcomm hevder du må ha minst 450 kB RAM ledig i Palm-en din for å installere alle funksjonene EIS 2.0.