mobil 3G-storbrittania

Annonse


Blair vil bli estatsminister

mobil 3G-storbrittaniaBriter skal i 2005 kunne fylle ut skatteseddelen og søke om nye førerkort såvel som pass på nettet, lovte Blair i en tale mandag. Regjeringen har allerede satt av en milliard pund – 13 milliarder kroner – for å nå målet.

Blair lover også at Storbritannia skal bli det beste stedet i verden for ehandel. Små og mellomstore bedrifter får økonomisk støtte til å koble seg til nettet, lovte statsministeren.

– Vi er i ferd med å ta igjen forspranget, men vi har fremdeles langt igjen. Vi har ingen grunn til å slappe av, sa Blair i sin tale.

Blairs planlegger også å få alle britene på nettet. Alle ungdomsskoler har nå nettilgang, og 86 prosent av alle barneskolene, opplyste han. I tillegg vil regjeringen snart åpne det første av 600 nettsentere i fattige nabolag, melder Reuters.

(Origo)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse