Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Spillfest hos NetCom

NetCom GSM har inngått en avtale med Digital Avenue (tidligere eHolding), som skal står for utvikling og leveranse av wapspill for det norske markedet. De første spillene er allerede lansert.

Digital Avenue har testet en gruppe av sine wapspill sammen med NetCom GSM, og disse spillene er nå tilgjengelige på NetComs wapportal.

Vil høste erfaring i Norge

– Norge har en av de høyeste mobil- og WAP-penetrasjoner i verden. Denne avtalen gir oss derfor mulighet til å høste tidlige erfaringer med hvordan mobilabonnenter i fremtiden vil benytte og betale for denne typen tjenester, sier adm. direktør Colin Bower i Digital Avenue.

Digital Avenue er også i forhandlinger med andre operatører i Europa og Asia for å levere innhold for WAP og tredjegenerasjons mobilteknologi.

– Moro!

– Underholding blir trolig den største tileggstjeneste inntektskilden for operatørene i fremtiden. Det er med stor glede at vi kan tilby vår kundebase med en morsom applikasjon for deres WAP telefoner, sier Carl Andre Helsvig, markedssjef for portaler i NetCom.

Digital Avenue har hovedkontor i London, og eier blant annet IT Media, som publiserer Wapland.no, Wapland.com, ITavisen.no, REPLY, og Telecom Revy.