Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Napster-hacker slår til igjen

Nettstedet PalmInfocenter er blant sidene som denne uken ble angrepet av den stadig mer beryktede pro-napster hackeren som kaller seg Pimpshiz.

Pimpshiz har den siste tiden vært svært aktiv med å bytte ut hjemmesidene til store nettsteder med budskap som forsvarer Napster, og samtidig ytrer sterke meninger rettet mot plateindustriens griskhet.

Blant ofrene til den idealistiske hackeren ifinner vi blant annet NASA, Nike TV, Norway Post, og nå også PalmInfocenter.

– Lag eget nettsted!

Palmstation.com, en nyhetstjeneste med lignende innhold som PalmInfocenter, uttrykker sterk misnøye mot denne måten å spre budskap på, og er skuffet over at Pimpshiz angriper «uskyldge» nettsteder.

– Det er en skam når noen prøver å dra fordel av det arbeidet og den dedikasjonen som har gått inn i å etablere frivillige nettsteder som PalmInfocenter og PalmStation på denne måten. Hvis de skyldige i stedet hadde bestemt seg for å sette opp sitt eget nettsted for å presentere sine synspunkter, ville jeg støttet de m 110%, skriver Hal-J, redaktør i Palmstation.