Annonse


Linux-basert spill i Oktober

Dette er det samme selskapet som står bak Tynux, et Linux OS for trådløse terminaler.

Palm Palm Technology er fra før mest kjent for utviklingen av et Linux-basert OS for trådløse Internett-terminaler og mobiltelefoner. Nå har selskapet inngått en allianse med M-Dream som utvikler programvare for spill.

Integreres i terminalene

Sør-Koreanerne vil benytte seg av programvaren Puzzle Bubble fra M-Dream, og knytte denne til sitt Tynux OS. Spillprogrammet skal utvikles i oktober, og deretter integreres i SK Telecoms neste rekke av håndholdte enheter.

I følge The Korea Herald er Puzzle Bubble i ferd med å oppnå stadig større popularitet verden over.

Annonse


Når i Europa?

I første omgang må vi regne med at spillene er tilpasset det koreanske markedet, men med den økende populariteten til Linux på håndholdte terminaler, er neppe veien langt til Europa og USA.

Det Sør-Koreanske Linux-selskapet har også inngått en avtale med norske Trolltech, men hva avtalen går ut på er ennå ikke kjent. Sannsynligvis innebærer avtalen at Palm Palm vil benytte, Qt/Embedded, som er det eneste profesjonelle GUI produktet (grafisk brukergrensesnitt) spesielt laget for embedded Linux.

Annonse