Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ericsson R380s er i butikken!

Endelig har Ericsson klart å levere sin nye PDA-telefon til Norge. Et begrenset parti av R380s har gått ut til forhandlerne, og er du raskt ute kan du kanskje få med deg en hjem denne helgen.

I går kunne faktisk Ericsson levere som lovet, og et par hundre R380s ankom flere distributører i Norge. I dag går telefonene ut til en rekke forhandlere, som vil legge de ut for øyeblikkelig salg.

Etter det Wapland.no har fått opplyst vil prisen for det meste ligge et sted mellom 6500 og 7 000 kroner, selv om noen kanskje de første dagene vil prøve å selge den etterlengtede telefonen for en høyere pris enn dette.

Det nok bare de færreste som har fått lagt ut telefonene på hyllen allerede i dag, fredag (Nordby-butikkene er en av disse), men i løpet av helga og mandagen vil nok R380s være å få tak i hos flere forhandlere – inntill de blir revet bort, naturligvis.