Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Zoomit vil ikke skvise

Zoomit.no har fått kritikk for at de vil ta betalt for de som vil være med i deres prisguide. Men markedsdirektør Tore Slettmoen avviser at de ikke vil ha nettbutikker som ikke betaler for klikk fra Zoomits tjeneste.

– Netthandelen.no vil fortsatt ligge tilgjengelig i vår søkemotor. Det var en feil det som skjedde. For vi ønsker selvsagt bredde i vår prisguide, sier Slettmoen.

– Vi ønsker ikke å stenge noen ute. Men vil ønsker å premiere de som betaler for seg – de skal få ekstra service, sier Slettmoen til ITavisen.no.

Ønsker velkommen

Netthandelen.no ble tidligere denne uken utestengt fra Zoomit.no etter at de ikke ville betale for klikk fra prisguiden. Dette beklager Zoomits markedsdirektør i ettertid, og sier at tjenesten ikke vil utestenge nettbutikker som ikke kan betale.
Derimot vil de premiere de som betaler for seg.