Annonse


Nedlasting av spill til mobilen

Den nye teknologien, ExEn, gjør det mulig å laste ned spill over mobilnettet og kjøre de på mobiltelefonen.

ExEn kan implementeres på de fleste telefoner av siste generasjon, og fungerer over eksisterende GSM-nett, sier In-Fusio.

In-Fusio jobber allerede med fire av verdens ledende mobilprodusenter mot integrasjon av ExEn med nåværende og fremtidige telefoner, og tre store operatører har lovet å tilby ExEn til sine kunder i 2001.

Annonse


Ti millioner

– Med ti millioner ExEn-mobiler innen utgangen av neste år, blir In-Fusio en viktig aktør på det håndholdte spillmarkedet, sier selskapets adm. direktør Gilles Raymond.

ExEn gjør at brukere kan laste ned nye spill og utvidelser (nye brett, figurer, osv…) når som helst. Spillere beholder alle fordelene ved å ha et spill “lokalt” på telefonen (hastighet, reaksjonstid på tastetrykk, mye grafikk og animasjoner, osv…), uten den største ulempene: at man ikke kan skifte ut spillene, sier In-Fusio.

– Teknisk passer det spill-dedikerte programmeringsgrensensittet (API), som inkludere visning av sprites, mapping, 3D-funksjoner, og musikk/lyd, lett inn mellom software- og hardware-lagene på mobilen . Den dedikerte API-en gjør at ExEn spill kjører opp til tyve ganger raskere enn med vanlige virtuelle maskiner, sier Thomas Landspurg, teknisk sjef i In-Fusio.

PileUp

Med ExEn vil spill som PileUp, 3D Maze, og Wata Raider, alle med rik grafikk og interaksjon, kunne spilles på telefonen, lover In-Fusio.

Selskapet lover at mer en 100 spill vil bli gjort tilgjengelige gjennom ExEn innen utgangen av neste år.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse