Annonse


Endelig kommer Ericsson R380

Den ene utsettelsen har avløst den andre, men nå ser det endelig ut til å ha løsnet for Ericsson R380s. Telefonen ble lansert allerede i mars 1998, men veien mot butikkhyllene har vært usedvanlig kronglete. Siste forsinkelse skyldes arbeidet med å få klar en (forhåpentlig) feilfri software til synkroniseringen mot PC.

Det er Ide-Data som er først ute med en prisantydning. I en annonse på Internett skriver de riktig nok at prisen ennå ikke er klar. Men samtidig opplyser de at du kan forhåndsbestille telefonen for kr. 5.290 eks. mva. Med moms havner den dermed på 6.507 kroner.

Salg uten vare

En rekke nettsteder har lagt ut R380 for salg. Felles for dem er at de verken har telefonen eller oppgir noen pris. Ericsson opererer ikke med veiledende priser, og dermed er det markedet som avgjør. Trolig velger flere forhandlere å sitte på gjerdet til de ser hvilke marginer konkurrentene legger seg på.

Ide-Data er et varehus på Internett. Forretningen har spesialisert seg på håndholdte PC-er og ligger normalt under gjennomsnittet på pris.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse