Annonse


Telenor-sjef til Telegate

Mathisen overtar etter Albert Aasbø jr., som har vært i stillingen siden starten i 1997. Da ble selskapet startet av Aasbø jr. og Ivar Årnes

Are Mathisen er 36 år. Han har utdannelse fra yrkesskolen/ Televerket, Teknisk Fagskole og Datahøyskolen og har i tillegg gjennomgått Telenors International Management program.

Mathisen har arbeidet internasjonalt for Telenor de siste sju årene. To år av disse som salgssjef i Telenor Satellite Services. Fem år som adm. direktør i Telenor Slovakia,

– Vi er utrolig glad for å ha fått Are med oss på laget, og hans lange internasjonale erfaring og kompetanse med å etablere virksomheter ute vil bli veldig viktig i vår internasjonale satsning i tiden fremover, sier Albert Aasbø jr., som nå skal bruke mer tid på forretningsutvikling. Telegate har som mål å etablere seg i Sverige, Danmark og Tyskland i løpet av dette året.

Telegate forhandler i dag på vegne av over 2500 selskaper. Selskapets medlemsmasse har et samlet trafikkvolum på ca 700 millioner kroner årlig, og gjør Telegate til Norges største telekunde. Selskapet driver også med rådgivning og konsulentvirksomhet.