Annonse


Mobiltelefon i Visor’en

Det er eierne av Visor som nå får gleden av å kunne koble seg trådløst mot Internett, e-posttjenere og hva det nå måtte være. Produktsjef og styreformann i Handspring, Jeff Hawkins lover at en slik modul vil være klar innen utgangen av året. Uttalelsen kom under en ”online chat” avholdt på Red Herring tidligere denne uken.

Tilkoblingsport

Det finnes i dag en rekke enheter som kan knyttes til Visor via den såkalte Springboard-porten. Felles for disse er at de gir anledning til å koble en mobiltelefon til Visoren. Nå kommer altså modulen som gjør selve Visoren til en mobiltelefon.

Hawkins understreket ellers at selskapet ikke har noen planer om å bytte operativsystem. I dag bruker Handspring operativsystemet PalmOS i sin Visor. Lisensavtalen går først ut i år 2003.

–Det er mulig Microsoft i fremtiden vil komme med et så godt produkt at vi utvikler et Handspring-produkt med Windows CE. I dag har vi ingen slike planer, sa Hawkins.

Annonse


Andre farger og fasonger

Hawkins fikk også en rekke spørsmål om når Visor vil komme med farger, i en tynnere utgave og hvilke planer selskapet har for nye produkter.

Hawkins nøyde seg med å svare at fremtidige Visorer vil komme i alle størrelser og fasonger, og at det ikke er sikkert at alle vil få Springboard-port.

-Om 20 år vil alle eie en PDA (personlig digital assistent) med høyhastighetstilknytning for tale og data. Dessuten regner jeg med at det vil være tilnærmet gratis å bruke, avsluttet Hawks.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse