Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Datatrøbbel verre enn svigermor

Arbeidstakerne synes datatrøbbel er langt mer stressende enn å tilbringe helgen med svigerfamilien, viser en britisk studie. En av åtte synes datatrøbbel er verre enn samlivsbrudd.

38 prosent av de spurte sier at PC-trøbbel er mer stressende enn å sitte i bilkø, 30 prosent synes det er verre enn å passe et småbarn – og ti prosent synes det er mer stressende enn å komme for sent til en flyavgang på ferie, viser studien som er gjort på vegne av det britiske konsulentfirmaet ICL.

– Disse resultatene demonstrer i hvilken grad datamaskinen er blitt en psykologisk navlestreng, som kobler oss til andre mennesker og dokumenter i foretningslivet, sier professoren med det ikke ukjente navnet Cary Cooper, ekspert på arbeidslivs-stress, til Press Association.

Origo)